Facade...in Netwerk

Moderators: Alostum, janlouies, david

Gebruikersavatar
Alostum
Site Admin
Berichten: 11991
Lid geworden op: 14 Mei 2014, 15:27
Locatie: Aalst

Facade...in Netwerk

Berichtdoor Alostum » 25 Mei 2014, 11:38

Geplaatst: 14 Sep 2012 11:04 am
El Yannicko schreef:Kunstenaar Dirk Zoete aan de slag met postkaarten van Aalst

Dirk Zoete

Van 22 september tot 18 november loopt in Netwerk / centrum voor hedendaagse kunst de tentoonstelling 'Façade'. De gevels van de stad Aalst, haar industrie in het centrum, haar ingrijpende stadsvernieuwing en haar afbraakpolitiek inspireerden hierbij een aantal kunstenaars. Dirk Zoete is een van hen en ging aan de slag met oude postkaarten van Aalst.

De bibliotheek nodigt Dirk Zoete uit om over zijn werk te komen praten. Wat valt hem op in Aalst? Wat bedoelt hij met zijn werk? Op basis waarvan selecteert hij de prenten die hij gebruikt? Waarom kiest hij voor het verleden? Wat is zijn visie op de stad? Kortom: een unieke gelegenheid om samen met een kunstenaar onze omgeving door een artistieke bril te bekijken.

Dit gaat door op donderdag 27 september om 20 uur in de hoofdbibliotheek. Toegang is gratis maar inschrijven is noodzakelijk. Dit kan via bibliotheek@aalst.be; 053 73 28 65 of aan de infobalie van de hoofdbib.

bron: Nieuwsbrief Bibliotheek Aalst nr. 17‏
"De stad is een labyrint, we lopen er door als door een rebus, een reeks geheimen die we tot elke prijs willen ontsluieren met een hardnekkigheid die wij in onze zoektocht leggen" (A. Cohen, 1988)

Terug naar “Kunstenaars - kunst”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten

Advertentie