PRIVACYVERKLARING FORUM AALST HISTORIEK

Moderators: Alostum, david, janlouies

Gebruikersavatar
Alostum
Site Admin
Berichten: 13043
Lid geworden op: 14 Mei 2014, 15:27
Locatie: Aalst

PRIVACYVERKLARING FORUM AALST HISTORIEK

Berichtdoor Alostum » 28 Jun 2018, 17:37

PRIVACYVERKLARING FORUM AALST HISTORIEK


Hoe gaan we om met uw privacy? Het Forum Aalst Historiek vindt de bescherming van uw persoonsgegevens belangrijk. We respecteren uw privacy en zorgen er voor dat de persoonlijke informatie (e-mailadres) die u aan ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Wat zijn persoonsgegevens? Persoonsgegevens zijn alle gegevens die direct of indirect tot u te herleiden zijn. De enige persoonsgegevens die het Forum Aalst Historiek van U heeft zijn uw gebruikersnaam en e-mailadres die U bij ons heeft ingegeven bij registratie.

Waarom uw e-mailadres?
Uw e-mailadres is nodig om te registreren op het Forum Aalst Historiek.
Na registratie worden deze gegevens opgeslagen in een database en kan U met dit e-mailadres gebruik maken van de tool: privé-berichten.
Het Forum Aalst Historiek zal nooit gebruik maken van deze gegevens voor publicitaire doeleinden en zal deze informatie nooit verschaffen aan derden.
Publiciteit zoals bv. nieuwe uitgaven, uitnodigingen en dergelijke worden enkel via het Forum Aalst Historiek verspreid.

Meldplicht datalekken: Sinds januari 2016 geldt de meldplicht datalekken. Deze meldplicht houdt in dat wij bij (het vermoeden van) een ernstig datalek onmiddellijk een melding moeten doen bij de autoriteit persoonsgegevens. Soms moeten wij het datalek ook melden aan betrokkenen. We spreken van een datalek wanneer persoonsgegevens in handen vallen van derden die geen toegang tot die gegevens mogen hebben.

Vragen en recht op inzage en correctie: Als u vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door het Forum Aalst Historiek, of als u deze gegevens wilt inzien of wijzigen, kunt u contact opnemen via Forumaalsthistoriek@gmail.com
U kan zich laten uitschrijven door een e-mail te sturen naar Forumaalsthistoriek@gmail.com met de vermelding “gebruikersnaam + uitschrijven”.

Wijzigingen: Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Wijzigingen worden bekendgemaakt op het Forum Aalst Historiek.
De wereld gaat door, de tijd gaat voorbij, mensen gaan weg en soms keren ze niet meer terug en blijven alleen nog foto's achter. Robert Frank (1924-2019)

Terug naar “PRIVACYVERKLARING FORUM AALST HISTORIEK”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Advertentie