Pagina 1 van 1

MyHeritage

Geplaatst: 20 Feb 2020, 19:33
door Alostum
Op de site van MyHeritage is er functie beschikbaar om zwart-foto's in te kleuren.

Introductie MyHeritage In Color™ - een baanbrekende functie om automatisch kleur te geven aan uw zwart-witfoto's.
We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van MyHeritage In Color™, dat uw familiegeschiedenis tot leven brengt door uw historische familiefoto's automatisch in te kleuren met geweldig resultaat. We nodigen u uit om deze functie nu uit te proberen en de resultaten te delen met uw familie en vrienden.


https://www.myheritage.nl

Het resultaat is verbluffend, heb het op foto 001 (zie viewtopic.php?f=27&t=2829) van de huwelijksfoto's eens toegepast

Afbeelding

Re: MyHeritage

Geplaatst: 22 Feb 2020, 16:23
door ajoointje
oude foto's in kleur omzetten vind ik jammer. Misschien vind men dat mooi maar het zwart wit bepaald toch wel de periode wanneer de foto is genomen en zo behoud de foto zijn oude charme. Men past dit ook toe op films maar vind het niet mooi de kleuren zijn niet origineel!
dit is mijn persoonlijke mening laat mij ook uw mening kennen!

Re: MyHeritage

Geplaatst: 24 Mar 2020, 16:01
door Alostum
Mededeling van MyHeritage:

"Hier bij MyHeritage willen we graag ons steentje bijdragen om de genealogie gemeenschap een activiteit aan te bieden dat enigszins plezier kan geven in deze uitdagende tijden. Daarom hebben we besloten om gedurende een hele maand alle gebruikers gratis en ongelimiteerd toegang te geven tot MyHeritage In Color™. Dit is onze nieuwe functionaliteit die automatisch zwart-witfoto's inkleurt. Normaal gesproken is dit beperkt tot 10 foto's voor gebruikers zonder een Compleet abonnement, maar nu kunt u zoveel foto's inkleuren als u wilt.

Het inkleuren van foto's is een zeer geschikte activiteit voor iedereen die geïsoleerd thuis zit. Het biedt de mogelijkheid om nog een keer oude familiefoto's te bekijken, ze tot leven te brengen en ervan te genieten. De resultaten kunnen online met de hele familie worden gedeeld, wat ook hen op zal beuren en warme herinneringen oproept. Wij nodigen u uit om uw familiealbum vandaag nog te pakken en gelijk aan de slag te gaan."