Pagina 1 van 1

Website dienst Toerisme

Geplaatst: 22 Jun 2017, 09:30
door Alostum
Aalst - Aalst moet je beleven, dat is het uitgangspunt van de nieuwe http://www.visit-aalst.be. Exact een seizoen na de lancering van aalst.be, lanceert nu ook de dienst Toerisme een nieuwe website met frisse look.

De dienst Toerisme streeft ernaar de jaarlijks meer dan 25.000 toeristen een onvergetelijk verblijf in Aalst te bezorgen. Met meer dan 81.000 surfers per jaar, verdient de bezoeker ook een centrale plaats op de website. Hotspots, bekende en minder bekende historische figuren, een uitgebreid wandel- en fietsaanbod en uiteraard ook de welgekende Aalsterse evenementen.

Toeristen plannen hun bezoek aan onze stad voortaan in enkele klikken. Het stadsplan geeft een handig overzicht van hippe horecazaken, gezellige logeeradresjes, dichtstbijzijnde parkings en groene pareltjes waar je volledig kunt ontstressen.

Sprekende foto’s van onze charmante stad zetten de belevingswaarde van de site onmiddellijk in de kijker. Het design past bovendien perfect in de huisstijl van de stad. De site, die volledig in eigen huis gebouwd is, is gemakkelijk te raadplegen op desktop, tablet en smartphone.

De website wordt binnenkort ook vertaald naar het Frans, Duits, Engels en Spaans. Anderstalige toeristen vinden voorlopig informatie in het online toeristisch magazine.


bron: Het Nieuwsblad


http://www.visit-aalst.be/