De Vis revisited

Hier kan je foto's van onbekende personen of gebeurtenissen en waarvan je meer wenst te weten plaatsen. Misschien kan er iemand ze identificeren. Succes !

Moderators: Alostum, janlouies, david

Gebruikersavatar
Alostum
Site Admin
Berichten: 12004
Lid geworden op: 14 Mei 2014, 15:27
Locatie: Aalst

De Vis revisited

Berichtdoor Alostum » 09 Feb 2015, 13:39

De Vis revisited

Door het immense succes krijgt het theaterstuk over de familie De Vis een vervolg. Het stuk zal in mei 2015 worden hernomen. Het scenario wordt wat aangepast maar de intrigerende geschiedenis van deze Aalsterse familie blijft natuurlijk een vast ingrediënt.

Naast het stuk zal ook een tentoonstelling samengesteld worden. Authentieke stukken over de familie vinden er een plaatsje naast verhalen van personen die de familie kenden.

Heb jij nog attributen, brieven, documenten of foto’s over of van de familie De Vis? Of ken je nog verhalen? Misschien heb je wel zelf te maken gehad met de familie. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contacteer ons snel, alle verhalen en documenten interesseren ons.Meer info: Gunnar Callebaut, tel. 0477 77 40 55, gunnar.callebaut@skynet.be
"De stad is een labyrint, we lopen er door als door een rebus, een reeks geheimen die we tot elke prijs willen ontsluieren met een hardnekkigheid die wij in onze zoektocht leggen" (A. Cohen, 1988)

Terug naar “Wie ? Wat ? Waar ?”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Advertentie