Re: Week van de friet 25/11 tem 01/12/2019
Geplaatst: 15 Feb 2020, 19:35
Ignace (Houtmarkt/ A.Nichelsstraat) bestelde vroeger in den OK op de Hopmarkt, vooraleer hij voor zichzelf begon aan de Houtmarkt in de jaren 1974. Hij had er ook een klein restaurant, waar hij gekend was voor zijn steak provinçale. Ik twijfel eraan of hij een echte Aalstenaar was. Ondanks zijn brede en stuurse "carrure" was hij een lieve, vriendelijke gast.
Bij Lafong moest je voor de mosselen zijn. De beste in de streek.
In de jaren tachtig, hadden Carine en Anita Verstraeten nogal wat succes met hun frituur in de Hoveniersstraat. Altijd aanschuiven. Ze hadden dan ook de stiel geleerd van hun vader: de Fluit. Ze waren ook een van de eersten om in hun frituur ook spaghetti te verkopen. Efkens opwarmen in de microgolf en klaar.
Bij Lafong moest je voor de mosselen zijn. De beste in de streek.
In de jaren tachtig, hadden Carine en Anita Verstraeten nogal wat succes met hun frituur in de Hoveniersstraat. Altijd aanschuiven. Ze hadden dan ook de stiel geleerd van hun vader: de Fluit. Ze waren ook een van de eersten om in hun frituur ook spaghetti te verkopen. Efkens opwarmen in de microgolf en klaar.